İKİ YAZI BİR ARADA

* Yalanda Olsa Doğruydu
Yazılan Her Cümle Ve Sonuna Gelen Her Noktalama İşareti*

Bir hayat düşün pamuk şeker kıvamında ve renginde,bir hayat düşün elma şekeri gibi parlak ve lezzetli ve bir hayat düşün kendisi kadar yalan ve kendisi kadar dogru;
Her yalan bir gözyaşımıydı gözlerinden yanaklarına düşen ve her doğru bir o kadar da yalan mıydı gözlerinden akan yaşlar gibi.Bu cümleninde mi öğeleri yalandı,yoksa yazan mı yalandan yazıp doğruya ulaşmaya çabalıyordu? : Soru işaretide bir yalandı doğru bir cümlenin sonunda,cümle soru kalıbında olsa bile.
Her doğruma bir virgül,her yalanıma bir soru işareti? koyuyorum.,?

==============================================

*Uykusuzluktan Haz Alan Uykulu Gözler*

(Uyku) MALZEMELER;

Bir adet uykusu gelmiş insan(iki kişi oldu mu daha tatlı olurmuş öyle diyolar yahu bende onların yalancısıyım)
-
Bir adet yatak (isteğe göre tek veya çift kişilik)
-
Bir adet çarşaf (yatağın boyutuna göre olanından)
-
Bir adet yorgan,pike veya battaniye (mevsime göre malzeme değişiklik gösterebilir) ek malzeme; nevresim(yorgana geçirme amacıyla)

YAPILIŞI;

Belirtilen malzemelerin ortak noktada birleşmesi için belirlenen vakit(saat,dakika,saniye veyahut herneyse) beklenir ve bu vakit yaklaştığında uykusu olan insan alınıp yataga dogru yönlendirilir,yatağın üzerindeki yorgan açılır.Hemen ardından seri bir şekilde yatağa yönlendirilen insan yorganın altına sokulur,başı yastığın tam ortasına denk gelecek şekilde yerleştirilir ve yorgan tekrardan insanın üzerine örtülür,ideal süre 8 saat olmasına rağmen uykunun ağırlığına göre 1-2 saat (erken ya da geç) kayma olabilir.bu süre zarfında meydana gelen rüyalarda bonustur.korkmayın parasını falan istemezler doya doya rüya görün. (gülücük koydum sen anla)

İyi uykular,tatlı rüyalar....
-----------------
Çok uykum var.Ben yatağa,yatak bana bakıyor;

-Gel lan oturma daha yat işte bak sıcacık,bak yastık yumuşacık oh oh ne güzel.

+Gelmem!!Bekle biraz daha,biraz daha durmalıyım.Olmayan işlerimi bitirmeli,olmayan uğraşlarımla uğraşmalıyım... Bugünde uykusuz bir şekilde boş boş oturmalıyım.

---------------------BİTTİ------------------------------


0 yıldız: