Gulu Gulu ''hindi sesi yapma çabası''

Hindilerde malumunuz çirkin hayvanlar,görsel bakımdan sevmesemde ruhani bakımdan seviyorum onları.hayvanların ruhani bakımları veterinerler tarafından yapılmamaktadır galiba.
Geçmiş yıllarda sokak kedilerine uyguladığım(-ız) uygunsuz hareketlerden bir fiske pişmandeğilim,ama ufak çapta utanıyorum yaptılarımdan,ayıp ettik onlarada neyse.

İbrahim Tatlıses x kedi = Nankör kedi.

Konuya hayvanlardan girmişken değinmek istediğim bir konu daha vardı aslında ama...,unuttum desem hiç inandırıcı olmayacak galiba.Neyse hiç değinmek istememişim gibi davranmak en iyisi.

Geçen gün diye başlayan her cümlede geçen günün hangi gün olduğu sorusu takılıyor aklıma,iğrençlik olmasın diye sormuyorum ''hangi gün'' diye.

Bakkala gönderilen çocukların halinden anlamakla birlikte,kardeşimi bakkala göndermekten haz alan bir insanım,çelişkiler havuzunun kenarıda şezlonguma uzanmış Tarkan'dan kış güneşini dinliyorum.Ve istenilen şeyi yanlış alıp gelen kardeşede kızmıyorum,bilakis daha bir seviyorum,şefkatle karşılıyorum.Gönderildiği bakkaldan ne pahasına olursa olsun boş gelmeme davranışını gerçekleştiren kardeşin bu hareketi bir günlüğünede olsa istemediğim bir şeyi istemişçesine kullanmama neden oluyor,uzatmıyorum,çaktırmıyorum,sevmiyormuş gibi gözüksemde seviyorum hergeleyi.
(silsemde olurmuş hani)
(son anda silinmekten kurtulan bölüm)
Kardeş sahibi olmak ile abi/abla olmak arasındaki farkın farkına varabilmek;abi/abla kelimesinin basitliğini çözebilen bir insan kardeş sahibi olmak ile arasındaki farkı kolaylıkla algılayabilir.Sokaktaki tanımadığım çocuk bana abi diyosa ya da biz tanımadığımız bir insana abi diyosak olmaz olamaz ben abi olamam olsam olsam kardeş sahibi olurum.

(son anda silinmekten kurtulan bölüm)

(silsemde olurmuş hani)

Günün gereksiz icadı:

-Tırnak yeme alışkanlığı bulunan insanların bileklerine takılabilen,elini ağzına götürdüğü anda cıyak cıyak öten ya da içine yüklenen ''çek elini ağzından'' uyarısı veren uyargaç.


1 yıldız:

Gokce T dedi ki...

"Tırnak yeme alışkanlığı bulunan insanların bileklerine takılabilen,elini ağzına götürdüğü anda cıyak cıyak öten ya da içine yüklenen ''çek elini ağzından'' uyarısı veren uyargaç"ın, malum anlarda ortaya çıkıp ağıza götürülen ele vuran mekanik bir uzantısı da olabilir.