Alpellanın üçgen(3gen) gofreti cidden güzel

Yazayım yazayım hadi yazayım;

Bahar gelir ısınır hava
Canım çeker midye tava...

Şiirle başlayıp şiirle bitirmek isterdi gönül ancak hiçte bitirme yanlısı değilim bugün,durmadan yazayım,yazmadan durmayayım diyorum.Neyse efendim kaç zamandır yazamamaktayım blog denen yere,kırılmış darılmış belli ilk açma denememde sayfa hata verdi zar zor ikinci seferde acabildim,derin bi nefes aldım sanki çok iyi bok becermişim gibi.Nefes demişken aylar oldu burnumdan nefes alamamaktayım ne kadar sinir eden,ne kadar zor ve ne kadar illet birşey oldugunu bir ben insanı ,bir emre insanı bi de murat insanı anlar.Bu yazdıgım insanlar haricinde anlayan insanlar varsa tanışmak isterim maksat aynı dertten müzdarip insalarla tanışmak.
''Ha hayt'' diye gülesim var şu an ancak bir elimde viski dolu bardağım diğer elimde iskambil kağıtlarım olmadığı için gülmüyorum,gülemiyorum.Konken oynayan kokoş teyzelere atıfta bulunma gafletine düşüyorum,utandım tamam.(utanmadım oysaki)
Oysaki borusu yazıp bırakırım,kendimden tiksinir kusarım.
Geçtiğimiz günlerin birinde alelacele bir iş görüşmesine çağrıldım,sakallarımı kesmek zorunda kaldım,kestim görüşmeye gittim,görüştüm geri döndüm.Yolumun üstünde babanneme uğrayayım bari soluklanırım birazda olsa diye çaldım kapıyı,çıkardım ayakkabılarımı,attım kendimi en yakın koltuğa.Karşıma oturan babannemden gelen iç gıcıklayan cümleyle pişmanlık pişmanlık edindim,kızardım bozardım,çaktırmadım sustum oturdum.Dediklerini aynen aktarayım bir kere daha utanayım;

-----Dİyalog----
(bu ben)-oy oy yoruldum valla
(bu babanne)+heh ne güzel olmuş kesmişssin sakalları çocuk olduğun belli olmuş ne öyle kocaman adamlar gibi sakal falan.
-he valla işte kestim ya aman nasıl olsa kökü bende yine çıkar,ki zaten işe girersem nasıl olsa uzatamayacagım şimdiden kestiğim iyi oldu.
+doğru diyosun,(aha işte iplerin koptuğu cümle budur) şeye benzemişsin Bülent Ersoyun gençlik yıllarına. (nasıl ya(ağzı ''s'' olmuş sarı kafa))
(iç ses)- sağol,allah razı olsun yani sen demesen bende kime benzediğimi çıkaramayacaktım.
-----Dİyalog----

Neyse geçelim bu sakal muhabbetini kendimden şüphelenmeye başladım ciddi anlamda benziyomuyum diye.
Bugün adamın birine dondorma ısmarlayacagım,kendimce söz verdim.
Hadi sıkıldım bitsin bu yazı,bit,bit,bit;asalak bir canlıdır.

Günün gereksiz hal ve hareketi;

-
Evde bulunan bir adet mumu(doğum günü için olanlardan) kalemtraş ile acıp,açılan mumdan arta kalan açılmış kısımları tekrardan toparlayıp ''ulan acaba tekrardan yanabilen bir mum yapabilecekmiyim'' diye saatlerce uğraşmak,fitili hiç mi hiç hesaba katmamak.

(uğraşmadım evet ama neden olmasın)

1 yıldız:

Gokce T dedi ki...

yahu günlerdir yazıcam diyorum bari içimde kalmasın:
1- şu yazıyı okuduğumdan beri canım midye tava çekiyor.
2- hayatım boyunca adeta bir golden rot-bilmemne (köpek cinsi) kadar iyi koku alan biri olarak son zamanlarda burnumdan ben de koku alamıyordum - bi' hikmet var ki çözülesi.
3- bence bülent ersoy'un erkek hali gayet yakışıklıdır (bakınız çekici demiyorum, ak pak temiz yüzlü insan evladı görünüşü).(tanrım şunu da söyledim)

oh. yakşamlar efendim.